Logga in
Kalender

Om oss

Kvarteret Frostfjärilen (Samfällighetsförening) ligger i stadsdelen Lextorp i södra delen av Trollhättan. Området byggdes 1979-1981 och består av 96 st rad- och kedjehus på Tallmätarevägen och Frostmätarevägen. Husen är av fyra varianter och bostadsytan varierar från 116 kvm till 160 kvm. Husen är friköpta och de flesta tomter är s k tomträtter som hyrs av Trollhättans Stad. Området byggdes i två etapper, den första (etapp1) ligger längs Lextorpsvägen, den andra (etapp2) gränsar mot Blåbärsstigen. Varje hus disponerar ett garage och parkeringsplatser finns i anslutning till garageområdet. Ref till gällande parkeringsregler.

Mitt i området ligger en stor grönyta med lekplats. Det finns ytterligare 5 mindre lekplatser i området.

Samtliga hus är anslutna till fjärrvärme och till digitalt TV-nät med Internet anslutning möjlig, COM HEM.Gruppavtal finns för Internet

Områdets värmeanläggning, garage, interna vägar och grönytor, m m, sköts gemensamt av samfälligheten.

Det finns både skola och förskola, vårdcentral, apotek, matbutik och träningsanläggning i närheten. På andra sidan Lextorpsvägen finns också ett 2,5 km elljusspår och Lerbäckens kolonilottsområde.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.